Waarom heet jouw bedrijf Buro Hagelslag? Dit is vaak een van de eerste vragen die mensen, cliënten of opdrachtgevers mij stellen. Dan vertel ik hun altijd dat het een naam is die al een hele tijd door mijn hoofd spookte, dat ik het eerst niet durfde. Dat ik tijdens een weekendje Amsterdam verbleef in een bed & breakfast  aan één van de grachten en dat ik daar toen een boekje vond dat de geschiedenis van de panden beschreef en ook beschreef wat er nu in de grachtenpanden gevestigd was. In één van die grachtenpanden zat een reclamebedrijf en dat heette Bureau Pindakaas en dat was best wel een gerenommeerd reclamebureau. Toen dacht ik als zij dat durven dan durf ik het ook! Vandaar dat mijn bedrijf nu Buro Hagelslag heet.

Maar deze uitleg is maar de helft van het verhaal.

Met de naam Buro Hagelslag wil ik ook iets positiefs uitstralen. De mensen die ik bezoek hebben meestal een groot gezondheidsprobleem die hen behoorlijk beperkt in het dagelijks leven. Het zijn ook vaak problemen die een grote impact heeft op hun omgeving. Maar toch beschouw ik ze niet als zieke mensen maar als mensen met een probleem in het functioneren in het dagelijks leven. Mensen die meer zijn dan hun slechte gezondheid of hun fysieke en/of mentale beperkingen.

Mensen beginnen bijna altijd te lachen wanneer we het over mijn bedrijfsnaam hebben en dat is iets wat ik ook wil bewerkstelligen met mijn adviezen; dat je er blij van wordt! En wanneer ik dat allemaal vertel aan mijn cliënten wordt er vaak druk geknikt.

Buro Hagelslag, ergotherapie & inrichtingsadviezen, adviezen waar je blij van wordt!