wonen als senior op de stoomboot

de slaapkamer van de sint op de stoomboot (www.pakjesboot.nl)

Afgelopen week had ik de eer om de Stoomboot van Sinterklaas te mogen bezoeken. Natuurlijk kon ik het niet laten om te kijken of deze boot wat geschikt is voor deze beste man op leeftijd. Nou daar viel nog wel wat op aan te merken. Het begon al met de loopplank en het wiebelige touwtje als leuning. Daarna de natte gladde vloeren, de weliswaar brede trap maar met toch wel heel ondiepe treden. Verder was er op verschillende plekken te weinig verlichting. De slaapkamer was aan de krappe kant. De badkamer en toilet heb ik helaas niet kunnen bekijken, daar kan ik dus niks zinnigs over zeggen. De keuken laat ik ook buiten beschouwing want ik heb niet de indruk dat de Sint zelf zijn eten kookt. Ook domotica is niet aan de orde met zoveel personeel.

 

 

Wat de kans op vallen betreft; ik denk dat het vele personeel de grootste boosdoener is; ze zijn zo behulpzaam zodat de Sint binnenshuis nog nauwelijks van zijn stoel komt en daardoor dus te weinig beweegt en dus een grotere kans op vallen heeft.

Over de sfeer valt niks op aan te merken, integendeel het was er erg “smuk” en sfeervol!

Hebt u ook een vraag omtrent het inrichten van een woonomgeving, ik help u graag! Bel mij vandaag nog op 06 23128403