Interieurplan De Skulp

Hier is het moodboard voor het interieurplan dat ik vorige week bij de Skulp heb gepresenteerd.

De Skulp is een ontmoetingsplek voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Ze kunnen hier op adem komen, lotgenoten treffen en/of hun verhaal doen. Dan is het belangrijk dat de ruimtes een goede sfeer hebben. Uit een onderzoek bleek dat de gasten erg te spreken waren over de vrijwilligsters en over het aanbod maar dat ze de ruimtes niet allemaal even prettig vonden. En dat was de reden dat de mensen van de Skulp bij mij aanklopten.
Het moodboard is natuurlijk maar een klein stukje van mijn plan maar het was wel de leidraad voor de sfeer, de kleur en de materialen waar ik voor gekozen heb.collage-2017-03-23

Deel mijn bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.