Vorige week was het ongeveer een maand geleden dat ik begonnen ben als ergotherapeut bij Patyna/Bloemkamp, een woonzorg -en behandelcentrum in Bolsward. Deels doe ik dit voor een bepaalde financiƫle basis maar ook uit betrokkenheid en nieuwsgierigheid naar de zorg voor mensen met dementie. Natuurlijk heb ik al veel dingen gezien die naar mijn idee beter zouden kunnen maar het fijne is ook dat er bij Patyna veel ontwikkelingen gaande zijn die de zorg voor de bewoners aangenamer maakt.

Daarnaast blijf ik natuurlijk interieuradviezen gegeven! Ik ben druk bezig met een leuke inrichtingsopdracht voor 2 wijkcentra en laatst heb ik 3 appartementen voor respijtzorg bezocht. Hier ga ik, op initiatief van Platform GEEF samen met een aantal andere mensen een verbeterplan voor maken, maar daarover later meer!